Frissítések

Az Egyesült Államokat és Egyesült Királyságok médiáját monitorozó ügyfeleink számára most elérhetővé váltak az országtérképek. Az országtérképek elérhetők a főoldalon, amennyiben a jobbfelső sarokban lévő Beállítások oldalán alul beállítja az adott országtérkép vizualizációját. Illetve elérhetők a Médiaelemzés/Kvantitatív médiaelemzés menüpontban választható térképként. Az országtérképek azt mutatják, hogy kiválasztott időintervallumban mi a területi megoszlása a médiamegjelenéseknek, azaz államonként, megyénként mi a megjelenésszám. Az államokra/megyékre bontott megjelenésszámokat egyrészt a térképre hoverezésre, kurzormozgatással is láthatjuk felugró üzenetben, másrészt a térkép alatt összefoglaló táblázatban.

Elkészíthetjük sajtókampányunk elérési grafikonját. A grafikon beállítás szerint napi/heti/havi bontásban oszlop vagy vonalas grafikonra összesíti a reach adatokat. Így szemléletesebbé válik az, hogy kommunikációnk hány potenciális hallgatót, olvasót, nézőt ért el.

A Neticle-lel való együttműködés jegyében immár nemcsak a folyamatos tartalomelemzésre van mód, hanem visszamenőlegesen, tetszőleges kezdő dátumtól is.

Lehetővé vált az ügyfél platformja/RSS olvasója és PressMonitor közötti kapcsolat, ahol egyedileg kiválogatott, kivonatolt, osztályozott és kategorizált hírek és hírösszefoglalók kerülnek ügyfél platformjára kifirissítésre biztonságos RSS útvonalon.